eiMa Festival 2020

eiMa Festival 2020

Ver entradas
eiMa Festival 2020

eiMa Festival 2020

Camp de Deulosal. Camp de Deulosal (seguir la senyalítica). Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

7 D'agost. Festival eiMa'20

Actuacions variades de dansa, música i circ.

SI vols comprar sopar: https://core.entradium.com/events/apats-festival-eima


INFORMACIÓ IMPORTANT


D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l'Ajuntament de Maria:

 • L'aforament serà limitat. 

 • Les entrades només es podran comprar online a través d'entradium. A l’entrada cal ensenyar el justificant digital des del mòbil o imprès.

 • S'ha de portar mascareta. 

 • S'ha de respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com en el recinte, així com en cues que es puguin donar en el bar o el lavabo.

 • L’entrada i la sortida es realitzaran en espais diferenciats

 • No es pot ballar ni quedar-se de peu. Heu de romandre asseguts durant les actuacions.

 • Els seients són bales de palla, us recomaneu que porteu mantes, teles o cadires de càmping.

 • Després d’emprar el bany desinfecta la maneta de la porta, el seient del vàter i totes les superfícies que hagis tocat amb les mans.

 • No compartiu els tassons

 • Si produïu fems sobretot, empreu les papereres per desfer-vos-en


 Si veniu acompanyats d’infants:

 • Heu de portar una tela per posar a terra

 • Heu d’evitar que corrin lliurement per l’espaiEn comprar l'entrada accepto que, en nom i representació propis, he adquirit entrades per assistir al festival eiMa 20', organitzat per l'associació eiMa Creació, que se celebrarà del 4 al 7 d'agost de 2020, i mitjançant aquest document, DECLARO RESPONSABLEMENT que:

Conec la situació d'emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les conseqüències associades a la malaltia, així com les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa a les mesures d'aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l'exposició al virus.

He estat informat per eiMa de les mesures organitzatives i de prevenció implementades i les pautes a respectar pels usuaris durant l'assistència al festival eiMa per a minimitzar el contacte entre persones i reduir les oportunitats de contagi de la malaltia, i em comprometo a seguir escrupolosament totes les normes, indicacions i instruccions indicades per eiMa.

Jo (o algú dels que tinguin una entrada associada a la meva compra) no assistiré o no assistiran al festival eiMa en cas de presentar símptomes compatibles amb la COVID-19 o haver de romandre en aïllament domiciliari a causa d'un diagnòstic de COVID-19 o per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID-19.

Assumeixo que l'assistència al festival eiMa implica un risc d'exposició al COVID-19, el qual comporta un risc d'infecció que es pot derivar d'accions, d'omissions i/o de negligències pròpies o de tercers, i que del contagi de la malaltia poden resultar complicacions i seqüeles físiques i psicològiques, com ara malalties greus futures, lesions personals, incapacitat permanent i fins i tot la mort. I així ho transmetré a les persones que tinguin una entrada associada a la meva compra.

Accepto voluntàriament l'assumpció dels riscos descrits al punt 4) anterior i allibera expressament de qualsevol responsabilitat a eiMa per l'eventual contagi de la COVID-19.

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

4 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 7/08/2020
Propostes fresques i molt originals!
Molt bona organització i propostes molt originals com cada any. Seguiu així!!
Marta
10/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 7/08/2020
Entorn ideal
Potser va haver-hi qualque problema amb es so, però en general molt bé..
Eva
8/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 7/08/2020
Ambient
Molt bon ambient. Molt bones actuacions
Joana Maria
8/08/2020
Opinión verificadaAsistió el 7/08/2020
Una meravella
Cada any diferent i irrepetible, és una proposta que ha anat madurant i és única en la seva espècie. Arriscada i generosa, crea una experiència compartida que integra paisatge, comunitat i art a parts Leer más iguals.
Laura Burgaya
8/08/2020

¡Compartir!

Organizado por

eiMa Creació

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información