Aules · La mala fauna

Aules · La mala fauna

Go to tickets
Aules · La mala fauna

Aules · La mala fauna

Aules Arts Escèniques. Carrer Salvador Espriu 47. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

SEGUINT ELS PROTOCOLS DE CONTENCIÓ DE LA COVID-19 I LES MESURES INDICADES PER LES AUTORITATS PERTINENTS HEM ADECUAT L'AFORAMENT DE LA SALA.

ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA PER ACCEDIR A L'ESPAI.

Preguem arribar amb temps per poder fer una entrada esglaonada a l'espai. Entrades venudes individualment.


Sinopsi:

Nou alumnes d’una escola d’art dramàtic estan a punt d’enfrontar-se a una audició conjunta on seran valorats per diverses eminències del sector artístic. És una oportunitat irrepetible per demostrar el seu talent. Però tots ells són humans que caminen per la fina línia de la inestabilitat, la que els mostra l’abisme del fracàs que amenaça constantment. Éssers diferents els uns dels altres, amb una fragilitat interior especial i incontrolable. Tots ells, parts d’espècies tan complicades, formen La mala fauna.

Concepte

La mala fauna és un format de teatre innovador, on quatre microobres es representen simultàniament a espais diferents. El públic, a partir d’una ruta traçada per veure-les totes, assisteix a les vivències prèvies i personals de nou alumnes d’una escola d’art dramàtic que estan a punt d’enfrontar-se a una audició on seran valorats per diverses eminències del sector artístic. L’exploració dels seus temors, fragilitats i diferents humors és el punt central de les històries que formen part d’aquesta jungla on tots els protagonistes, parts d’espècies tan complicades, formen La mala fauna.


Direcció i dramatúrgia: XAVI MIRALLES

Amb: BERTA BUTINYÀ, ODO CABOT, MARIA FRÍAS, NÚRIA GOMARÍN, ALEJANDRO IGLESIAS, LAURA MUÑOZ, LAIA PRATS, POL SANUY i ABRIL TORRADAS.


The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

9 Comments See comments

Verified commentAttended on 01/31/2021
¡Emocionante!
¡Actual y lleno de valores! Yo tb me subo a la nave. Muchas gracias
Iris
02/1/2021
Verified commentAttended on 01/31/2021
Genial!!!
Genial la obra i bravo els actors!
G
02/1/2021
Verified commentAttended on 01/23/2021
Encantada
Muy profesional y diferente a la vez . Estuve encantada de poder seguir haciendo cultura segura
Marta
01/25/2021
Verified commentAttended on 01/24/2021
Estudiants? Ningú no ho diria!!!
Quatre escenes molt ben treballades, i un final inesperat. Una tria de darrera hora que ens ha deixat un molt bon sabor de boca. I menció especial per al "Marc" i en "Javi". No us estranyi veure,ls be Read more aviat en produccions més ambicioses i de més abast.
Ramon
01/25/2021
Verified commentAttended on 01/23/2021
Brutal!
Des de todos los puntos de vista fue brutal. La organizacion del espacio, genial, aules como un escenario. La de cosas que se pueden hacer.... y actoralmente me puso los pelos de punta. Mucho talento Read more o!!!
Ginebra
01/24/2021
Load more

Share it!

Brought to you by

AULES · ARTS ESCÈNIQUES

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more